حساب پی پال چیست؟ معنی paypal چیست؟
اینها سؤالاتی کلی هستند که با اندکی گسترش فعالیتتان در فضای اینترنت حتماً به آنها برمیخورید و حتی اگر کمی در حوزه دیجیتال مارکتینگ فعال باشید شرایط ایجاب میکند که از این سرویسها استفاده کنید. متأسفانه باوجود عمومی شدن سرویسهای پرداخت بینالمللی در آینده نهچندان دور، هنوز آموزش استفاده از این سرویسها عمومی نشده و استفاده ایمن و آسان از این سرویسها در حال تبدیل به یک دغدغه همگانی است. اگر شما هم به مشکل مشابهی برخورده اید در ادامه با دلاری شو همراه باشید تا به سادهترین شکل ممکن جامعترین نکات و تعریفهای مربوط به پی پال یا پی پل را برایتان ارائه دهیم و صفرتا صد paypal و کاربردهای آن را برایتان بازگو کنیم.
پی پال چیست؟ از تاریخچه تا کاربرد
پی پال یا paypal یک شرکت بینالمللی آمریکایی درزمینه تبادل وجه و تجارت الکترونیک است که خدمات جهانی پرداخت و انتقال وجه آنی از طریق اینترنت را ممکن میسازد. پیپل درواقع جایگزینی برای روشهای سنتی و وقتگیر انتقال وجه مانند چک و حواله بینبانکی بود که بهسرعت همهگیر شد و اکنون با بیش از ۲۳۲ میلیون حساب کاربری با ۲۵ ارز مختلف در بیش از ۲۰۰ کشور فعالیت دارد. نحوه کارکرد پی پال اینگونه است که سایت پی پال با متصل شدن بهحساب بانکی معتبر و بینالمللیتان برای شما امکان مدیریت الکترونیک امور مالی در بالاترین سطح امنیتی را فراهم میآورد.
تاریخچه پی پال و کاربردهای آن
پی پل یکی از بزرگترین شرکتهای پرداخت الکترونیک در جهان است که در سال ۱۹۹۸ بانام confinity تأسیس شد و در سال ۲۰۰۲ پس از ادغام با یک موسسه مالی رسماً به paypal تغییر نام داد و سهام خود را بهصورت عمومی عرضه کرد. جالب است بدانید شرکت ادغامشده شرکت x.com بود که توسط ایلان ماسک بنیانگذاری شده بود و تصمیمات ایلان ماسک بهعنوان مدیرعامل تأثیر بسیاری در آینده این دو شرکت نوپا داشت. درنهایت این شرکت توسط eBay خریداری شد و در سال ۲۰۱۸ دوباره بهعنوان یک شرکت مستقل به نام Paypal به فعالیت ادامه داد. بههرحال در بازه زمانی کنونی افراد مختلف با استفاده از پی پال میتوانند بهصورت کاملاً ایمن به سریعترین شکل ممکن تنها با استفاده از یک نام کاربری و رمز عبور به حسابهای دیگر پول منتقل کنند. همچنین با استفاده از حساب پی پال علاوه بر انتقال پول برای آشنایان خود در خارج کشور میتوانید از فروشگاههای آنلاین خارجی خرید کنید و یا از سایتهای خدماتی مانند اسپاتیفای (spotify) اشتراک تهیه کنید.
ساخت حساب پی پال؟ پی پال رایگان است یا پولی؟
اگر گردش مالی خارج از کشور مانند خریدهای آنلاین از سایتهای بینالمللی یا دریافت حقوق از یک شرکت خارجی دارید افتتاح حساب پی پال بهترین و سادهترین پیشنهاد برای شماست. پی پال اگرچه یک بانک نیست اما تحت نظارت همان قوانین به حقوق مشتریان خود احترام میگذارد. اینکه چگونه حساب paypal را فعال کنیم بسته به موقعیت مکانی شما دارد. اگر در خارج از ایران زندگی میکنید و دسترسی آسان بهحساب بانکی بینالمللی دارید میتوانید کاملاً رایگان با استفاده از یک ایمیل، شماره تلفن خارجی و کارت اعتباری معتبر در پی پال ثبتنام کنید. البته لازم به ذکر است که ارائه خدماتی مانند تغییر ارز و پرداخت مشتریان متحمل هزینه کارمزد میشود. ساخت پی پال در ایران اما پیچیده و مستلزم دور زدن تحریمهاست. برخی از شرکتها با استناد به قراردادهایی که با بانکهای خارجی دارند با استفاده از پاسپورت ایرانی برای مشتریان خود دریکی از بانکهایی که کشور ایران در لیست تحریم آنها نیست حساب بانکی ایجاد میکنند و برخی نیز با ارائه اکانت فعال پی پال متعلق به یک شخص ثالث به مشتریان خود خدمات ارائه میکنند. درهرصورت چون پای پول و سرمایه شما در میان است توصیه ما به شما استفاده از سرویسهای امن دلاری شو برای نقد کردن پی پال است. به دلیل اینکه استفاده از پاسپورت ایرانی حتی در صورت تأیید حساب نیز بازهم ریسک مسدود شدن حساب در آینده را به همراه دارد شما میتوانید با مطرح کردن درخواستتان در سایت دلاری شو با استفاده از حسابهای مطمئن و تأییدشده دلاری شو هر تراکنشی اعم از انتقال و پرداخت وجه را با خیال راحت بدون ترس از دست دادن سرمایهتان به سرانجام برسانید.
ساخت اکانت پی پال بدون شماره
ساخت اکانت paypal بدون شماره تلفن در بهروزرسانیهای جدید پی پال امکانپذیر نیست و ترفندهای موجود برای ساخت اکانت ایمن نیستند و سرمایه شمارا به خطر میاندازند.
افتتاح حساب پی پال بدون پاسپورت
افتتاح حساب پی پال بدون پاسپورت کاری تقریباً غیرممکن است چراکه شما برای داشتن حساب نیاز به تأیید هویت دارید و برای تأیید هویت نیاز به یک مدرک معتبر بینالمللی به نام پاسپورت دارید. هرچند امکان افتتاح حساب پی پال بدون پاسپورت وجود دارد اما تیم دلاری شو به شما انجام این کار را توصیه نمیکند چراکه باید با هویت یک شخص ثالث برایتان ثبتنام انجام شود که شما به مدارک او دسترسی ندارید.
پی پال در ایران! آیا پی پال در ایران کار میکند؟
گسترش استفاده از اینترنت و افزایش دسترسی مردم عادی به فضای وب در سالهای اخیر موجب رونق گرفتن پدیدهای به اسم پرداخت آنلاین در کشورهای مختلف شده است. نکته اینجاست که در بستر جهانی اینترنت پرداخت آنلاین به یک کشور محدود نمیشود و این خبر بدی برای کشوری با بالاترین سطح تحریمهای جهانی است. پی پال نیز همچون سایر شرکتهای آمریکایی به تبعیت از تحریمهای این کشور از ارائه خدمات به کاربران ایرانی خودداری میکند. این محدودیتها مخصوصاً بعد از فروردین ۱۳۹۴ که پی پال به دلیل نقض تحریمهای ایران توسط دولت آمریکا هفت میلیون دلار جریمه شد افزایش یافت. خوشبختانه در سالهای اخیر سازوکارهایی توسط شرکتهای واسطه برای ایجاد حسابهای بینالمللی طراحیشده که البته به تعداد محدود مؤثر بودند و همچنان ریسک از دست دادن سرمایه در آنها زیاد است. توصیه دلاری شو بهعنوان کمپانی که ضامن سرمایه مشتریان خود است همچنان استفاده از حسابهای فعال و وریفای شده شرکت با کمترین کارمزد برای انجام تک تراکنشهای موردنظر است. با دلاری شو نیازی به آموزش ساخت حساب پی پال در ایران ندارید و تنها با ارتباط با کارشناسان و پر کردن فرم درخواست مالی خود میتوانید به هدف خود برسید و نیازتان را رفع کنید.
مدارک موردنیاز برای ساخت پی پال؟ انواع حسابهای پی پال کدام اند؟
سایت پی پال خدمات مالی خود را در دو نوع حساب کاربری ارائه میدهد. حساب شخصی (personal account) و حساب تجاری (business account) که برای هرکدام مدارک خاصی جهت فعالسازی اکانت موردنیاز است. در حساب پرسونال یا شخصی پی پال شما امکان خرید و انتقال وجه رادارید اما امکان فروش محصولات خود در یک فروشگاه اینترنتی و تعبیه درگاه پرداخت متصل به حسابتان را ندارید. برای داشتن امکانات فوق باید حساب بازرگانی بیزینس پی پال داشته باشید. بیزینس اکانت پی پال مطلقاً به کاربران ایرانی ارائه نمیشود و برای دور زدن تحریمها لازم است که سرور سایت فروشگاهتان مجازی و در خارج از کشور باشد، سایتتان دامنه IR نداشته باشد و در اطلاعات invoice تان اشارهای به ملیتتان نشده باشد. مدارک موردنیاز برای افتتاح حساب شخصی عکس اسکن شده مدرک پاسپورتتان است. برای ارتقای حساب خود به بیزینس اکانت نیز باید یک نامه معتبر از مدیریت شرکتی که درگاه پرداخت در سایتش قرار میگیرد آپلود کنید.
تراکنش در پی پال
بهطورکلی تراکنش در پی پال به دو صورت واریز و دریافت وجه انجام میگیرد. برای واریز وجه و شارژ کردن حساب پی پال باید از طریق دفاتر خدمات مالی معتبر با شارژ کردن کارت اعتباری و یا حساب بانکی خود حساب پی پال متصل به کارتتان را شارژ کنید. این کار به دلیل عدم دسترسی ایرانیان داخل کشور توسط شرکتهای واسطه همچون دلاری شو به ایمنترین شکل و با کمترین کارمزد انجام میشود. لازم به ذکر است که شما با استفاده از گیفت کارت پی پال نیز میتواتید اقدام به شارژ کردن حساب خود بکنید. برای برداشت وجه نیز میتوانید علاوه بر خرید و انتقال وجه از طریق دستگاههای خودپرداز خارج از کشور پول نقد دریافت کنید. انتقال پول از پی پال بهحساب بانکی ایران نیز برای ایرانیان داخل کشور تنها از طریق شرکتهای واسطه مانند دلاری شو میسر است.
روش پرداخت با پی پال چیست؟
یکی از دلایل شهرت پی پال درواقع رابط کاربری آسان و عمومی آن است. برای پرداخت در پی پال تنها به یک ایمیل و رمز عبور نیاز دارید. پی پال پس از ثبتنام انواع دسترسیها مانند افزونه پی پال در مرورگر و اپلیکیشن پی پال را به شما میدهد و تنها کاری که شما در هنگام خرید باید انجام دهید جستجو برای نماد پی پال است.
سقف تراکنش در پی پال چگونه است؟
محدودیت تراکنش در سایت پی پال در حساب شخصی بهصورت هفتگی اعمال میگردد و کاربر ملزم است در طول هفته مجموع واریزها و پرداختهایش بیشتر از ۸۰۰ دلار نباشد وگرنه حساب پی پل او لیمیت میشود. همچنین ۶ تراکنش اول فرد در پی پال رصد میشود و باید تا سقف دویست دلار باشد. حتی بعضی تجربهها حاکی آن است که ترجیحاً ده تراکنش اولتان بافاصله ۴ الی ۵ روز بین هر تراکنش مجموعاً زیر ۱۰۰ دلار باشد. در مورد انتقال وجه نیز محدودیت کاربر در هر تراکنش حداکثر ۱۰ هزار دلار تعیینشده است. شما همچنین در حساب شخصی میتوانید ماهیانه تا ۵۰۰ دلار از حساب خود برداشت کنید.
البته پس از ارائه مدارک و تأیید و اصطلاحاً وریفای حساب کاربری سقف تراکنش انتقال وجه تا ۶۰ هزار دلار در هر تراکنش افزایش مییابد. لازم به ذکر است که محدودیتهای تراکنش برای حسابهای بازرگانی یا بیزینس اکانت بسیار کمتر اعمال میشود.
کارمزدهای پی پال به چه صورت است؟
سایت پی پال برای انجام خرید و انتقال وجه عادی از کاربران کارمزدی دریافت نمیکند. سایت paypal برای انتقال وجه فوری ۱ درصد از موجودی حسابتان تا سقف ۱۰ دلار را از شما کسر میکند. برای خرید با ارزی غیر از ارز موجود در حسابتان نیز پی پال کارمزد دریافت میکند. کارمزد پی پال بسته به نوع ارز مورداستفاده و کشور شما متفاوت است. در عکس بالا سعی کردیم تعرفه های مربوط به کارمزدهای صرافی پی پال را بازگو کنیم.
چگونه به پی پال دسترسی داشته باشم؟
برای دسترسی به پی پال میتوانید از طریق سایت paypal.com و انتخاب گزینه Log in وارد حساب پی پال خود شوید. همچنین میتوانید با دانلود پی پال از گوگل پلی برای گوشی آندروید خود و یا نصب پی پال بر روی گوشی آیفون خود از طریق اپلیکیشن پی پال وارد حساب کاربری paypal خود شوید.
مزایای استفاده از پی پال چیست؟
• کاربری ساده و پرداخت تنها با یک نام کاربری و یک رمز عبور
• امکان تکمیل خرید در طیف وسیعی از سایتهای خارجی
• ثبت تراکنشها با ریز جزئیات
• قابلاستفاده بر روی تلفن همراه شما
• تخفیفهای ویژه برای مشتریان قدیمی و همیشگی
پی پال همچنین در سالهای اخیر سیستم اعتباری یا اصطلاحاً سیستم دبیت پی پال را راهاندازی کرده که در آن شما میتوانید ابتدا خرید کنید و بعداً مبلغ آنرا پرداخت کنید. استفاده ازین سیستم کمی پیچیده و نیاز به مشاوره کارشناسان دارد.
کاربردهای پی پال
حساب پی پل علاوه بر ارائه خدمات خریدوفروش و پرداخت خدمات متنوعی برای مشتریان ارائه میدهد که در ادامه سعی میکنیم به آنها اشارهکنیم.
• امکان انتقال وجه آنی بهصورت بینالمللی برای نزدیکانتان که در کشورهای خارجی زندگی میکنند
• امکان کار کردن بهصورت فری لنسری و یا کارمندی برای شرکتهای خارجی و کسب درآمد دلاری با افتتاح حساب پی پال
• اگر قصد خروج از کشور و مسافرت خارج از کشور داشته باشید با پی پال امکان رزرو هتل و اصطلاحاً Booking در سایتهای مختلف خارجی را دارید و میتوانید بدون استرس پر بودن هتلها برای اقامتتان اقدام کنید.
• امکان انتقال پول به سایر حسابهای پی پال تنها با استفاده از یک ایمیل که البته با کسر کارمزد از ۲.۵ تا ۴ درصد همراه است
محدودیتها و رفع محدودیتهای پی پال
با توجه به تحریمها و موانع موجود بسیار مهم است که ابداً از آی پی ایران استفاده نکنیم چراکه امکان لیمیت شدن و مسدود شدن حساب بانکی ایرانیان بسیار زیاد است. به همین جهت توصیه میشود که حتماً از VPS یا سرور مجازی بهجای VPN استفاده کنید. ای پی ثابتی که هنگام اولین ورود به پی پالتان دارید را حفظ کنید و حتیالامکان آن را تغییر ندهید. اگر در پی پال تازهوارد هستید سعی کنید تراکنشهایتان را محدود کنید و بیشتر از ۵۰۰ یورو یا دلار در دو ماه اول فعالیت مالی نداشته باشید. رمز ورودتان را با دقت انتخاب کنید و سعی کنید با یادداشت کردن و حفظ کردن آن از Save کردن آن خودداری کنید. در صورت رعایت نکردن موارد فوق و لیمیت شدن امکان پیگیری و درخواست رفع محدودیت وجود دارد اما هیچ نهاد نظارتی برای ایرانیان نمیتواند آن را پیگیری کند و تصمیمگیری نهایی با کارشناسان شرکت پی پال است.
دلایل محدودیت و لیمیت شدن حساب پی پال
• اگر فعالیت مشکوکی مبنی بر استفاده همزمان دو کاربر از حساب پی پال صورت بگیرد برای حفظ امنیت حسابتان بسته میشود.
• اگر در سایتهای غیرقانونی همچون سایتهای پورنو گرافی پرداخت صورت بگیرد امکان مسدودی حسابتان وجود دارد
• اگر بانکی که از حساب آن استفاده کردید گزارش تخلفی از شما ارسال کند.
• اگر گردش حسابهای بزرگ با مبالغ قابلتوجه در حسابتان صورت بگیرد.
• اگر به مدت طولانی حسابتان بدون گردش مالی و با موجودی صفر رها شود.
• اگر یک شخصیت حقوقی یا حقیقی گزارش تخلفی از شما به پی پال ارسال کند و تقاضای بررسی بیشتر از طرف پی پال داشته باشد.
• اگر امکان فعالیتهای دلالی گونه از طرف حساب شما مطرح شود.
• درصورتیکه این مسئله که بیش از یک اکانت فعال در سایت paypal دارید برای کارشناسان محرز شود.
• بیش از ۲۵۰۰ دلار در ۲۴ ساعت تراکنش داشته باشید
• اگر از اطلاعات شخصی که قبلاً حسابش مسدود شده استفاده کنید.
• در صورت که با شماره ثبتشده تماس بگیرند و شماره شما مسدود باشد.
• اگر سعی در دور زدن کارمزدها و قوانین پی پال داشته باشید و توسط کارشناسان شناسایی شوید.
جایگزین پی پال برای ایرانیان
با توجه به موارد فوق و ریسک بالای از دست رفتن سرمایه دلاری شو حدالمقدور از افتتاح حساب پی پال برای مشتریان مجموعه خودداری میکند و توصیه میکنیم در صورت لزوم لحظهای پی پال و عدم استفاده دائمی، از حسابهای آماده و وریفای شده دلاری شو استفاده کنید و معادل وجه را بهصورت ریالی و یا تتر از دلاری شو دریافت کنید. در صورت لزوم استفاده مستمر همچون دریافت حقوق از شرکتهای خارجی و یا انتقال وجه برای آشنایانتان پیشنهاد ما استفاده از سیستم مطمئنتر وایز یا Wise است. ترنسفر وایز یک شرکت مالی بریتانیایی به مرکزیت لندن است که درزمینه پرداخت و انتقال وجه فعالیت میکند. وایز در مقابل پی پال امنیت بیشتری برای ایرانیان دارد و مزیتهای فراوانی نسبت به آن دارد . برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد وایز یا wise در سایت دلاری شو بخوانید.
دیدگاه خود را بنویسید